Royal Rest – De professionellas val
Dutch French German English Norwegian Finnish Danish German French Svenska
 
bild-1 bild-1 bild-1 bild-1 bild-1

RoyalRest “Bäst i Test” igen –med högsta betyg!

RoyalRest ErbjudandeVi är stolta över att Royal Rest ännu en gång blivit “bäst i test”, som den bästa ergonomiska kudden i Sverige!

Detta vill vi förstås fira med ett extra bra erbjudande för dig som är professionell hälsoterapeut – eller återförsäljare av produkter inom hälsa och omsorg – och som vill bli återförsäljare av Royal Rest.

Passa på och ta del av vårt förmånliga starterbjudande!

Läs mer om startpaketet! →

Detta ingår i startpaketet:

- 1 st paket Royal Rest Original (komfortmaterial)
- 1 st paket Royal Rest Memory (viscomaterial)

Sammanlagt 10 kudddar till mycket förmånliga villkor.
Fri returrätt inom 14 dagar!

BESTÄLL NU OCH ERHÅLL KUDDSTÄLLET "KLINIK" PÅ KÖPET!

Ladda ner information om testet (PDF) →

Ladda ner erbjudandet (PDF) →

Royal Rest ergonomiska sovkuddar & ortopediska nackstödskuddar – läker och lindrar

En unik svensk produkt som rekommenderas av manuella terapeuter och specialister i Europa och Nordamerika sedan 20 år.

sjukgymnastRoyal Rests bevisat fördelaktiga egenskaper har kommit till stor användning vid behandling av konstaterade rygg- och nackproblem och har skänkt lindring och god sömn till tusentals nöjda användare under 20 år.

Royal Rest är en av läkemedelsverket klassad medicinteknisk produkt som rekommenderas av sjukgymnaster och manuella terapeuter, tack vare sin unika förmåga att kombinera stöd och komfort på samma gång.

ortopedisk-nackstodskudde.jpg royal_rest_junior.jpg royal_rest_original.jpg

Vid sidan av att vara testad och uttagen som det bästa alternativet vid vetenskaplig undersökning så är det kontinuerligt många professionella manuella terapeuter (sjukgymnaster, naprapater, osteopater och kiropraktorer) som konstaterar att deras patienter upplever lindrigare besvär och att de blivit betydligt bättre vid användning av Royal Rests unika ortopediska nackstödskuddar.

Förebygg och lindra smärta, skador och besvär
med Royal Rest nackstödskuddar

Christian Carlsson är Fysioterapeut sedan 30 år tillbaka med inriktning inom manuell terapi, idrottsmedicin och whiplash-associerade skador.

Han anser att valet av kudde är oerhört viktigt för att förebygga och lindra besvär från nacke axlar och skulderparti.

Jag rekommenderar alltid mina patienter att välja tryckavlastande, stabiliserande, ergonomisk kudde som komplement till träning och behandling då man får en avsevärt bättre, vilsam och avlastande sömn.

Royal Rest visade sig vara klart bäst bland anatomiska/ergonomiska, tryckavlastande kuddar i en stor medicinsk studie vid Universitetssjukhuset i Lund och är fortfarande ensam om sin grundkonstruktion och har utvecklat flera olika nya kuddmodeller.

Oavsett om du har problem från nacke och skuldror, eller bara vill sova gott så är det viktigt att du väljer kudde med omsorg.

- Christian Carlsson, Fysioterapeut

Royal Rest – Ett medicintekniskt hjälpdel inom ergonomiska sovkuddar och anatomiska kuddar som är utformade med unika ortopediska, tryckavlastande stödkärnor. Ditt hjälpmedel för korrekt stöd, position, vila och komfort – Bäst i veteskapligt test.

Till våra produkter »
Bli återförsäljare!

Vi söker nya återförsäljare!

Vi expanderar och söker nya återförsäljare! Är du professionell terapeut eller verksam inom rehab/sjukvård; kontakta oss redan idag!

Vi levererar till professionella återförsäljare

 

Vi är en producent /grossistföretag som levererar till professionella återförsäljare.

Klicka här för att finna din närmaste fysiska återförsäljare eller webbutik där du också finner konsumentpriser på våra produkter.

Vi önskar dig kunglig vila!

LKR logo

Vi stödjer ditt förbund genom att ha ställt ut på följande tillställningar:

 

Sjukgymnastdagarna
Fysioterapeuterna

LKR Årsdagar
Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation

FoMM
Svenska Naprapatförbundet

NoComm
Norges Naprapatforbund

Vår nackstödskudde bäst i test!

Royal Rest blev bäst i test vid en studie av 6 olika nackkuddar hos Universitetssjukhuset i Lund Vår ortopediska nackstödskudde blev bäst i test vid en studie av 6 olika nackkuddar hos Universitetssjukhuset i Lund.

Läs mer »

Dela din upplevelse med oss!

RoyalRest logo smVi vill gärna höra om din upplevelse av våra produkter. Skriv in till oss och delge dina erfarenheter som terapeut eller brukare!

Skriv in till oss »

Garanti – 3 års materialgaranti!

Våra ortopediska produkter är tillverkade i SverigeVåra produkter är omsorgsfullt tillverkade i Sverige med höga krav på materialval och kvalité. Vi har därför 3 års materialgaranti!

Läs mer »

Transparent kudde RR