Royal Rest – De professionellas val
Dutch French German English Norwegian Finnish Danish German French Svenska
Ortopediska nackstödskuddar

Royal Rest Comfort+

Ergonomsk 3-i-1 stödkudde

Den ergonomiska stödkudden med unika ortopediskt utformade stödkärnor och ett multifunktionsöverdrag som medför 2 reglerbara lägesfunktioner för svank, rygg och nacke.

RoyalRest Comfort
Ländryggsrulle
RoyalRest Comfort
Ryggstödskudde
RoyalRest Comfort
Unik anatomisk
RoyalRest Comfort
Resestödskudde

Comfort+

Det perfekta redskapet för korrekt hållning, avlastning och viloläge.
Var du än befinner dig!

Produktinformation

Liggande position

Royal Rest ComfortRoyal Rest Comfort+ innehåller en anatomisk sovkudde med avtagbart formsytt satängöverdrag för att brukas som ortopedisk nackstödskudde i reseformat. Det marinblå formsydda Multifunktionsöverdraget, av extra slitstarkt kvalitetstyg, används för att rulla ihop kudden och därmed underlätta förvaring i reseutrustning eller att bära med sig.

 

Sittande position

Med hjälp av det extra kraftiga reglerbara resårbandet på Multifunktionsöverdraget kan du fästa kudden i antingen ihoprullat tillstånd eller utfällt tillstånd på en skrivbordsstol eller bilstol, i olika höjled. Stödkudden blir då en ultimat rulle eller kudde för att erhålla korrekt position för övre ryggparti och ländrygg. Kardborrebandets längd tillåter att kudden rullas med olika hårdhet för att anpassa till olika anatomiska behov.

Royal Rest ComfortRoyal Rest Orthopedic Pillows

Vikt: 1.0 kg
Dimension: 42 x 34 x 12.5/10 cm

 

För dem som färdas långa sträckor, sover borta ofta eller har monotona sittande arbetsställningar så kommer Royal Rest Comfort+ att lindra spänningar och medföra en betydligt behagligare arbetsmiljö – En komplett bärbar arbets- & reskamrat.

Resekudden med unika ortopediska stödkärnor

Royal Rest Comfort+ är en ergonomisk stödskudde utformad och tillverad i Sverige av högsta kvalitet med unika ortopediska stödkärnor. Kärnorna i ett fastare material, omgivna av supermjuk material ger en unik kombination av komfort och stöd som ger ett bevisat ultimat stöd för både nacke och skuldra som lindrar tryck, smärta och stelhet. Materialet är ventilerat och andas vilket håller brukaren sval och torr hela natten. De två sidorna av kudden har olika höjder för passa olika anatomiska behov. Multifunktionsöverdraget, av extra slitsamt tyg, används för att rulla ihop sovkudden och därmed underlätta förvaring i din reseutrustning.

Multifunktionsöverdrag för stöd av övre ryggparti och svank

Multifunktionsöverdraget medför att man kan rulla kudden till en ländryggsrulle och fästa den till din stol i olika höjdled. Du kan också fästa på bilstolen som ger mjukare stöd över större delar av din rygg. Du kan också spänna fast kudden i icke ihoprullat tillstånd för placering på övre delen av stolsryggen för positionskorrigering.

Detta ingår vid beställning:

  • 1st produktbroschyr
  • 1st Stödkudde
  • 1st formsytt kuddöverdrag
  • 1st multifunktionsöverdrag med resårband och låsanordning

Minimi beställningsvolym & antal per ytterförpackning: 3st kuddar / pkt

Artikelnr: 5000186