Royal Rest – De professionellas val
Dutch French German English Norwegian Finnish Danish German French Svenska
Header-OmOss
       
 

Om oss

Royal Rest AB arbetar vi med att skapa, utveckla och förvalta unika produkter med ett starkt hälsofokus. Genom arbetet med varumärket Royal Rest har vi verkat för hälsa, bättre sömn och ökad livskvalitet på den globala marknaden under 20 år.

Vi når upp till vårt motto "Care and comfort in perfect harmony" genom att ställa höga krav på de produkter vi tar fram med hjälp av våra återförsäljare som består av experter inom området i form av manuella terapeuter, hälsoterapeuter och återförsäljare av hjälpmedel inom vård och omsorg.

Vi är stolta över produkten Royal Rest och hängivna anhängare av dess förmåga. Den är välrenommerad, dokumenterad och uttagen som det bästa alternativet vid oberoende vetenskaplig studie, i konkurrens med de största väletablerade varumärkena. Den är CE-registrerad som medicinteknisk produkt och mönsterskyddad för sin unika utformning och idé.

Vår vision

Efterhand som våra kunders (terapeuter och återförsäljare inom hälsovården) behov och preferenser kommer till känna, kommer produktfamiljen inom varumärket Royal Rest att fortsätta utökas med medicintekniska produkter med ortopedisk problemlösning och kommer att tillhandahållas på den globala marknaden.

Genom erbjudandet av produkter med unik ortopedisk design, förbättrad funktion och av bästa kvalité ger vi vården tillfälle att förse sina patienter med det bästa som marknaden kan ge.

Made in Sweden

Våra produkter är tillverkade i Sverige
Våra produkter är omsorgsfullt tillverkade i Sverige med höga krav på materialval och kvalité. Vi har därför 3 års materialgaranti.
Läs mer om vår garanti »

 

 

Royal Rest AB
P.O.Box 82
233 22 Svedala

Kundtjänst: 040-41 41 99
E-post:

Rättighetsinnehavare till registrerat varumärkesskydd: Royal Rest

Rättighetsinnehavare till mönsterskydd: nackstödskudde kudde med ortopediska stödkärnor

RoyalRest R blue outlines